Tjänster

Vad vi erbjuder

Tjänster

Vad vi erbjuder

Tjänster

Vad vi erbjuder

Vi byggde din bil. Låt oss hjälpa dig på vägen.

Sverige är stort och avstånden långa. Så om något skulle hända när du är ute på vägarna kan det vara skönt att veta att du kan få hjälp direkt av de som byggde din bil.
Volvo Orignal Bilvård
Med Volvo Original Bilvård håller du din Volvo lika fin som när den en gång rullade ut ur fabriken. Våra bilvårdsspecialister tar hand om din Volvo såväl interiört som exteriört och kan utföra tjänster som glasbehandling, lackskydd och lädervård.

Lackbehandling
Små lackskador och bucklor
Lädervård
Klädseltvätt
Glasbehandling
Polering
Tvätt
Lackbehandling
Med en lackbehandling bevarar du lacken och skyddar den mot luftföroreningar, kemikalier och solens UV-strålar. Volvo Original lackskydd gör att lacken behåller sitt ursprungliga utseende och är den behandling som gäller för bibehållen lackgaranti.

Bevarar lacken
Skyddar mot föroreningar
Bibehållen lackgaranti
Volvo Originalservice
Att göra din service hos oss har flera fördelar. Du får alltid ett års servicegaranti, fria uppdateringar av bilens mjukvara och en Personlig Servicetekniker som hjälper dig i verkstaden. Dessutom använder vi alltid Volvo Originaldelar.

Ett års servicegaranti
Fri Volvo Assistans i ett år
Alltid Volvo Originaldelar
Personlig Servicetekniker
Fri uppdatering av bilens mjukvara
Hjulskifte och kontroll
Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Volvoteknikerna drar alltid fast däcken med rätt moment och kontrollerar samtidigt lufttryck och mönsterdjup åt dig.

Kontrollerar lufttryck
Mäter mönsterdjup
Byte av vindruta
I vindrutan på nya Volvomodeller finns avancerad teknik som kan hjälpa till att upptäcka och undvika kollisioner. Behöver du byta eller laga din vindruta är det därför viktigt att låta en auktoriserad verkstad göra jobbet. Vi använder alltid Volvo Originaldelar och kalibrering av tekniken ingår.

Ökad säkerhet
Volvo Originaldelar
Kalibrering av tekniken
Kamremsbyte
När du byter Volvo Original kamrem hos oss är den utvecklad för att passa just din bil. Kamremmen är tillverkad efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar rätt egenskaper och passform.

Bilen behåller sin garanti
Volvo Originaldelar är konstruerade efter din bil
Hjulinställning
Om du har råkat köra in i en trottoarkant eller ner i ett hål kan din bil behöva en fyrhjulsinställning. Att kalibrera hjulen bidrar till att förlänga däckens livslängd och gör samtidigt din bil säkrare och skönare att köra.

Minskat slitage
Ökad komfort
Däck som håller längre
Däckhotell
Spara plats där hemma samtidigt som du ökar hållbarheten på dina däck genom att förvara dem i en sval och mörk miljö. På vårt däckhotell ingår dessutom rengöring av däck och fälg, montering samt kontroll av mönsterdjup och lufttryck.

Rengöring av däck och fälg
Montering
Kontroll av lufttryck och mönsterdjup
Hyrbil vid service
I samband med din Volvo Originalservice kan du alltid hyra en bil till ett förmånligt pris. Det innebär att du kan fortsätta din dag som vanligt.

Förmånligt pris
Ökad flexibilitet
Småskador
Personalen i vår verkstad är specialutbildad för att kunna åtgärda skador utan nyansskillnader i lacken och med rostskyddet obrutet. Tack vare våra effektiva och miljövänliga metoder betalar du oftast mindre än för självrisken i din försäkring.

Inga nyansskillnader
Obrutet rostskydd
Kostnadseffektivt
Serviceavtal
Ett serviceavtal säkerställer att bilen blir servad i enlighet med Volvos rekommendationer. Med en fast månadskostnad och ett garanterat skydd mot eventuella prishöjningar kan du snabbt få en överblick av dina kostnader. Skulle någonting hända med bilen ingår dessutom Volvo Assistans på alla bilar under 10 år.

Fast månadskostnad
Skydd mot prishöjningar
Volvo Assistans
Volvo Assistans
I alla nya Volvobilar ingår tre års fri Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil, dygnet runt. Från att bistå vid däckbyte om du får punktering till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

Ingår i nybilsköpet Assistans dygnet runt
Trygghet var du än befinner dig i västra Europa
Abonnemangsbaserat efter de första tre åren