Volvo Originalservice

Alltid med Volvo Assistans.

Volvo Originalservice

Alltid med Volvo Assistans.

Volvo Originalservice

Alltid med Volvo Assistans.

Vi byggde din bil. Låt oss hjälpa dig på vägen.

Sverige är stort och avstånden långa. Så om något skulle hända när du är ute på vägarna kan det vara skönt att veta att du kan få hjälp direkt av de som byggde din bil. Med Volvo Originalservice ingår alltid Volvo Assistans helt utan extra kostnad fram till dess att bilen är tio år.
En Personlig Servicetekniker
Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.
Alltid Volvo Originaldelar
Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Rejmes.
Bra andrahandsvärde
Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Volvo Originalservice
till en fast månadskostnad

Volvo Originalservice
till en fast månadskostnad

Volvo Originalservice
till en fast månadskostnad

Allt som är extra ingår i priset

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans i ett år – helt utan extra kostnad.
Personlig Servicetekniker
Din Personliga Servicetekniker gör allt från att ta emot din bokning, utföra arbetet och ansvara för mottagning och utlämning av din bil.
Fria Uppdateringar
I Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar till den senaste mjukvaran för ett urval av bilens viktiga styrenheter. Med rätt mjukvara till din bil så optimeras både driftsäkerhet och körupplevelse.
Volvo Assistans
Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende. 
Volvo Originaldelar
Volvo Originaldelar garanterar både delarnas funktion och säkerhet och är självklart det enda som används hos Volvos Auktoriserade verkstäder.
Ett års garanti
Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du alltid ett års garanti på servicen. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt.

Reparationer att lita på - med Volvo Original

Hos våra verkstäder sker alla reparationer med Volvo Original reservdelar, tillverkade efter exakt samma specifikationer som de vi använde när vi byggde bilen i fabriken. För bilar äldre än 6 år erbjuder vi specialpriser på arbete och delar.

Fler tjänster som din tekniker kan hjälpa till med

Däck och fälg
Volvo är Sveriges största återförsäljare av däck. Vi erbjuder även kringtjänster som hjulskifte, däckhotell, kontroll av lufttryck och däckens kondition.
Hyrbil och hämtservice
Boka hyrbil till förmånligt pris i samband med service så slipper du vara utan bil. Vissa Volvohandlare erbjuder även hämta/lämnaservice. Tjänsten innebär att din bil hämtas när det är dags för service och återlämnas till dig när den är klar.
Glas
I dagens Volvobilar sitter de flesta säkerhetssystem i direkt anslutning till vindrutan och de påverkas av stenskott och sprickor. Vid lagning gör vi det enligt Volvos säkerhetskrav, med ett resultat som du kan lita på. 
Dela upp betalningen fritt
Med Volvokort kan du dela upp betalningen för ditt verkstadsbesök på fyra månader. Ingen ränta. Inga avgifter.
Volvo Bilvård
Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Välj det paket som passar dig bäst – Volvo Bilvård Small, Medium eller Large.