NYA XC40 RECHARGE

Vår första eldrivna SUV

NYA XC40 RECHARGE

Vår första eldrivna SUV

NYA XC40 RECHARGE

Vår första eldrivna SUV

Samma känsla. Men helt eldriven.

Vi skapade helt eldrivna XC40 Recharge för att ge dig en riktigt bra körupplevelse idag. Och för att skydda din framtid.

𝟰.𝟵𝘀

0-100 km/h

+𝟰𝟬𝟬𝗸𝗺

Räckvidd

𝟰𝟬𝗺𝗶𝗻

~80% laddat

𝟰𝟬𝟴𝗵𝗸

ren elkraft

Personlig

En SUV perfekt anpassad för stadslivet. Alltid uppkopplad och anpassad efter din livsstil. En XC40 laddad för att vara din personliga körupplevelse.

Hållbar

XC40 Recharge är en kraftfull körupplevelse helt utan utsläpp från avgasröret. Skapad för dig och världen vi delar.

Säker

Det är en kompakt och helt eldriven SUV som skyddar det som är viktigt för dig. Så att du kan njuta varje resa, oavsett vart du ska.

VOLVO XC40 RECHARGE

Färger

Finns i åtta färger
Ren kraft
408 hk. 0-100 km/h på 4,9 sek. 1 500 kg släpvagnsvikt. Inga utsläpp under körning. Med den helt elektriska XC40 Recharge behöver du inte längre kompromissa för att köra på ett hållbart sätt.
Laddad med glädje
Ett stort 78 kWh-batteri med en räckvidd på ca 400 km. Så du inte behöver ladda så ofta. Och när du behöver kan du snabbladda från 10 till 80 procent på ca 40 minuter.
Alltid synkroniserad
Google Maps. Google Assistant. Google Play Store. Allt är integrerat***. Även utan din telefon kommer du alltid vara uppkopplad.
*Räckvidd är enligt WLTP, verklig räckvidd kan variera. Siffrorna är preliminära.
** Snabbladdning DC upp till 150 kW
*** Inte tillgänglig för alla marknader

Håll dig uppdaterad och få exklusiva nyheter om XC40 Recharge

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Tiden det tar beror på vilken anslutning du har för att ladda bilen. Ett vanligt eluttag fungerar, men skall användas endast i nödfall. Med en sådan uppkoppling tar det cirka 30–55 timmar att ladda ett tomt batteri upp till 80 procent. Eller, omkring 7,5–14 km räckvidd per timme laddning. För daglig laddning behöver du installera en laddbox, vilket minskar tiden för laddning och är ett säkert alternativ. Med en laddbox på 11 kW får du en laddtid på cirka 5,5 timmar, eller 60 km räckvidd per timma du laddar.

Vill du inte vänta? XC40 finns redan nu som laddhybrid.

XC40 T5 Twin Engine laddhybrid ger dig den ultimata kombinationen av prestanda och bränsleeffektivitet. Twin Engine-teknik levererar en kraftfull och effektiv körning där du kan välja en helt elektrisk framdrift, ett balanserat hybridläge för den dagliga pendlingen eller ett läge där förbränningsmotorn tar extra hjälp av elmotorn för en inspirerande körupplevelse.